SIDA nu există – oamenii mor din cu totul alte motive…

Mith about AIDS
Mith about AIDS

În America a fost editată o carte de către profesorul de citologie şi biologie moleculară a Universităţii din California – Piter Duesberg – unul din principalii reprezentanţi ai susţinătorilor teoriei alternative despre SIDA – cu denumirea sugestivă – „Infectious AIDS: Have We Been Misled?” (Infecţia SIDA: am fost induşi în eroare?)

În prologul la cea de a doua carte a profesorului Duesberg „SIDA – Virusul inventat” laureatul premiului Nobel, oferit pentru descoperirea unei reacţii chimice, care ulterior a fost utilizată fără cunoştinţă de cauză şi fără acordul autorului în diagnosticarea infecţiei HIV, profesorul K. Mullis (SUA) scrie: „Eram convins de faptul că SIDA reprezintă o boală generată de un virus, dar Piter Duespberg afirmă că acest lucru este o eroare”. Acum eu văd că ipoteza despre HIV/SIDA – nu reprezintă pur şi simplu un proiect ştiinţific nefinisat, ci este o greşeală izvorâtă din iad. O spun asta ca pe o preîntâmpinare.”

În această carete, Duesberg, în particular, afirmă: „Lupta contra SIDA s-a încheiat cu înfrângere. Începând cu 1981, mai bine de 500 000 americani şi mai mult de 150 000 de europeni au fost diagnosticaţi cu HIV/SIDA”. Plătitorii de impozite ale SUA au plătit mai bine de 45 miliarde de dolari, însă pe parcursul acestei perioade nu a fost descoperită nici o vaccină, nici un mijloc de vindecare şi nici vrio metodă eficientă de profilaxie. Nici un pacient diagnosticat cu SIDA nu a fost vindecat. „Profesorul Duesberg consideră că SIDA vine în contradicţie cu toate legile unei boli infecţioase. Spre exemplu, 15 000 de soţii detectate seropozitive, , din motive inexplicabile nu si-au infectat soţii, continuând să ducă un mod de viaţă sexual activ.

Bolile infecţioase (ex. Gripa, tuberculoza ş.a.) se răspândesc în rândul populaţiei, indiferent de sex şi vârsta omului. Cu toate acestea mai mult de 90% „HIV-infectaţii” constituie bărbaţii – narcomanii şi homosexualii în vârstă de 20 – 40 de ani.

În conformitate cu incontestabilele concluzii ale doctorului Coch, până acum – savant care în sec. Al XIX-lea a descoperit bacilul de tuberculoză, – pentru a recunoaşte un oarecare microorganism (microb, virus ş.a.) excitantul unei boli concrete, trebuie să fie neapărat eliminat din organism, şi după infectare unui nou organism, în el trebuie să se dezvolte aceeaşi boală.

Oponenţii doctrinei SIDA afirmă, că la oamenii diagnosticaţi cu HIV, acest virus, în condiţii de diagnosticare în laborator niciodată nu a fost detectat. P. Duesberg a dedus concluzia că acel virus care este considerat „ucigaşul sistemului imunitar”, nu poate determina apariţia SIDA şi este inofensiv pentru om (virus-satelit). Moartea de SIDA, după mulţi ani – ţine de genul ştiinţifico-fantastic: acest virus are proprietatea de a se înmulţi atât de repede, încât deja peste două săptămâni apare în fiecare celulă a organismului, însă fără vrio consecinţă păguboasă.

După cercetări de ani de zile, P. Duesberg a afirmat, că dacă i s-ar spune că este infectat cu HIV, el „nu m-aş îngrijora nici o clipă”. Oponenţii teoriei provenienţei virale a SIDA, consideră că societatea este minţită şi se tăinuieşte că până în ziua de azi nu există nici un test sigur de detectare a HIV. În cazul mai multor boli testul este pozitiv, fapt care dă posibilitatea de a fi diagnosticat cu infecţia HIV. Însă aceasta nu are nimic în comun cu virusul imunodeficitar, deoarece testul niciodată nu determină virusul, ci confirmă doar prezenţa anticorpilor în probele de sânge. Aceşti anticorpi sunt „fabricaţi” de către sistemul imunitar pentru a proteja organismul de microorganisme care provoacă bolile – aşa-numitele antigene.

Reacţia pozitivă, considerată ca infecţie cu HIV, poate fi regăsită şi la bolnavii care au avut anterior boli, iar sistemul imun a generat anticorpi cu ocazia celor mai diverse îmbolnăviri – tuberculoză, pneumonie, reumatisme, scleroză difuză, starea de după vaccinare sau în urma bolii de gripă s.a.m.d. Aceasta se referă şi la oamenii care au fost supuşi transfuziilor multiple de sânge – unul din cei mai puternici antigene la care se formează anticorpi.

Acum această denumire – „SIDA”

Astăzi diagnoza HIV poate fi detectată în cazul a cca. 30 de boli, care sunt demult şi foarte bine studiate. Lista integrală a acestor boli, care sunt numite ca „SIDA asemănătoare”, pot fi găsite în cartea directorului Centrului federal al Rusiei pentru profilactica şi lupta cu SIDA a academiei V.V. Pokrovschi – „Epidemiologia şi profilaxia infecţiei HIV şi SIDA” (Moscova, „Медицина”, 1996).

În această listă figurează, în particular, pneumonia, tuberculoza, candidoza (o infecţie de ciuperci), „саркома Капоши” sarcoma Kapoşi (boala oncologică, descrisă încă în sec. XIX-lea de către anatomopatologul ungar Kapoşi – n.a.), demenţă, herpes, şi altele. Profesorul Doesberg în cartea „SIDA – virusul inventat” scrie că ipoteza HIV/SIDA a dat naştere acestei liste a celor 30 de boli deja cunoscute, care astăzi pot fi diagnosticate ca şi SIDA.

Savantul consideră că „de fapt, SIDA este o epidemie nouă a bolilor vechi”. Chiar şi în policlinicile raionale de la noi, doctorul are dreptul să trimită pacientul pentru a face testul la HIV, în caz că sunt observate simptome măcar a unei boli din cele 30, nimerite în lista neagră. Aşa cum s-a subliniat anterior, multe din aceste boli determină activarea sistemului imunitar care generează anticorpi, astfel, poate determina reacţia pozitivă a testului la HIV oferind motiv pentru a pune diagnoza fatală…

„MOARTEA ridicată la rang de lege”

SIDA este considerată etapa finală a infecţiei HIV şi este prin definiţie incurabilă. Spre deosebire chiar şi de cancer. În Rusia (şi în RM, de fapt ca aproape oriunde) finalul fatal inevitabil este adus la rang de lege „Despre prevenirea răspândirii în Federaţia Rusă a bolii provocate de virusul imunodeficitar al omului”(din 30 martie 1995, 38- ФЗ, din legea FR): „Заболевание остается неизлечимым и приводит к неотвратимо смертельному исходу… ” (курсив автора). Перефразируя Высоцкого, „если СПИД, – то сразу гроб”.(Boala rămâne incurabilă şi conduce inevitabil la un final letal)

Dar ce e nou în aceste cuvinte? Toţi şi aşa ştiu, că o asemenea diagnoză serveşte drept condamnare – să devii paria societăţii şi să te pregăteşti de propria înmormântare.

Încă în 1998 profesorul L. Montagnier (Institutul Pateur, Franţa) a făcut următoarea afirmaţie: „Factorul psihologic este unul crucial pentru menţinerea sistemului imun sănătos. Dacă ignoraţi suportul psihologic, spunând bolnavului că el este condamnat practic la moarte, aceste cuvinte deja servesc drept verdict. Nu este adevărat faptul că HIV este 100% mortal! De ce nu le spunem aceasta oamenilor care a fost deja diagnosticat?”

Unul dintre cei mai constructivi critici ai ipotezei SIDA este savantul ungar, doctorul Antal Makk. El a lucrat în multe state europene, din Africa, acum conduce clinica în o. Dubai(Emiratele Arabe Unite). Susţinând o conferinţă despre SIDA, el a subliniat faptul că „accentuarea permanentă a incurabilităţii SIDA slujeşte doar strict intereselor de afaceri şi a obţinerii banilor pentru cercetare şi pentru alte motive. Pe aceşti bani, în special, sunt elaborate şi procurate preparate toxice, care nu întăresc, ci distrug sistemul imunitar, condamnând omul la moarte ca urmare a reacţiilor adverse.”

În practica medicală mondială pentru terapia SIDA sunt utilizate pe larg preparate foarte toxice precum AZT, produse de compania Wellcome. Cum sublinia A. Makk şi alţi oponenţi ai doctrinei SIDA, aceste preparate omoară toate celulele la olaltă. Piter Duesberg afirma, că au fost constatate aproximativ 50 de mii de decese cauzate de acest preparat foarte toxic.

Producerea unor asemenea preparate sunt produse şi în Rusia. Astfel, conform datelor Asociaţiei comercial-producătoare moscovite АЗТ (AZT), ea asigură cu azidotimidină – unul din componentele de bază al AZT – Rusia, Belorusia şi Ucraina. În acelaşi timp, cum subliniază adversarii doctrinei SIDA, sunt dezvoltate o mulţime căi naturaliste, care cu succes regenerează sistemul imun, neavând nici un fel de reacţii adverse asupra organismului.

Specialiştii consideră că asupra imunităţii influenţează cu adevărat o mulţime de factori care pot conduce la slăbirea acesteia – stresul, utilizarea medicamentelor, aparent inofensive însa foarte toxice şi popularizate prin reclama agresivă, mediul murdar, radiaţii electromagnetice, drogurile, care sunt prin definiţie toxice pentru celulele imunitare şi multe altele. Sistemul imunitar al unor oameni este  vulnerabil, dar acest lucru nicidecum nu înseamnă că ei sunt bolnavi de SIDA. Adversarii teoriei SIDA consideră că nu virusul fantomă provoacă deficitul imunitar, ci scaderea imunităţii provoacă boala.

Din ce cauză mor narcomanii?

Profesorul Duesberg în cartea „SIDA – virusul inventat” subliniază faptul că „omul riscă să se îmbolnăvească mai curând de la introducerea intravenoasă a drogurilor, utilizarea diferitor stimulatori sexuali şi ai activităţii mentale, precum şi a preparatelor foarte toxice care „tratează” HIV, administrate cu scopul profilacticii la bărbaţii homosexuali, decât de la ipoteticul virus HIV”. Drept rezultat „se ruinează” sistemul imunitar, care provoacă multiple boli complicate – tuberculoza, pneumonia, complicaţiile provocate de virusurile hepatice, ş.a. Adversarii doctrinei SIDA, consideră, anume din aceste motive, nu din cauza virusului SIDA, mor narcomanii şi homosexualii.

În acelaşi timp, în presa străină sunt aduse fapte, precum că narcomanii, care erau consideraţi bolnavi de SIDA, în caz de încetare a administrării drogurilor, sănătatea cu timpul revine la normal şi ei nu mor din cauza unei oarecare „boli incurabile”…

AIDS – made in USA

În unul din numerele revistei „AIDS” a fost publicat articolului doctorului Bryan J. Ellison „Jocul din culisele în jurul problemei virusului imunodeficitar al omului”. Autorul afirmă ideea „creării” SIDA-ei aparţine Centrului de control şi profilactică a bolilor din SUA (CDC). Anual Centrul primea 2 miliarde de ddolari pentru lupta cu epidemiile, avea un contingent de mii de angajaţi şi cu toate acestea se deosebea prin tendinţa de a interpreta în caz de necesitate „focarul” unei oarecare boli drept o epidemie infecţioasă, primind dreptul de a manipula cu opinia publică şi asigurarea financiară a activităţii sale. Doctorul Elison, subliniază faptul că ideea SIDA-ei de provenienţă virală a devenit unul din proiectele sale, elaborate şi cu succes derulate de către Centru şi de structura sa secretă – Serviciul Epidemiologic de Informaţii (EIS). Unul din angajaţii centrului afirma: „dacă ne vom învăţa să dirijăm epidemia SIDA, atunci aceasta va servi ca model şi pentru alte boli”.

SIDA – modelul rusesc

În Rusia cercetărilor în domeniul SIDA, în principal sunt conduse de către centrul federal rus pentru profilactica şi lupta contra SIDA a Ministerului FR, condus de academicianul PAMH B.B. Покровским (V.V. Pokrovskii). Iar în întreaga ţară sunt create cca. 80 de structuri specializate analoage.

În Rusia capitalistă actuală nu s-a răsuflat vechiul banc din perioada sovietică: „Социалистический СПИД – непобедим, капиталистический – неизлечим!” (SIDA socialistă este de neînvins – SIDA capitalistă incurabilă). În conformitate cu datele Centrului federal, în 1999, cca. 1000 de cetăţeni ruşi se infectau lunar de SIDA. Anii trecuţi, au fost bătute toate recordurile: HIV-infectaţi au fost tot atâţia cetăţeni ruşi câţi în ultimii 12 ani – din momentul în care în Rusia au fost fixate primele cazuri de îmbolnăvire. De tot către sfârşitul anului 2005 au fost detectate cca. 26,6 mii cazuri de HIV-infectaţi, majoritatea dintre ei, desigur sunt narcomani în vârstă de 20-30 de ani. Nici un bolnav de SIDA nu a fost lecuit, fapt ce nu a împiedicat conducătorul Centrul federal V.V. Pokrovskii să primească titlul de academician al „РАМН”.

Frica în faţa SIDA-ei nu a oprit nici creşterea vertiginoasă a bolilor venerice şi a altor îmbolnăviri, sau a epidemiei narcomaniei. Dacă 6-7 ani în urmă în ţară erau 60-70 de mii de narcomani, acum se estimează cifra aproximativă de 10-12 milioane. Anual se descoperă câteva sute de mii de narcomani cu boli ale ficatului cu pericol de moarte, generate de hepatita B şi C, de care narcomanii, de obicei „se decorează” unul pe altul utilizând aceeaşi seringă. Şi specialiştii acum bat alarma anume asupra acestei catastrofe care tinde să i-a proporţii de epidemie care tot mai greu este supusă controlului, care pune în pericol securitatea naţională a Rusiei. Iar tuberculoza, de care în Rusia doar în 1997 au murit mai mult mai mult decât 250 de mii de oameni. Cum vedem „epidemia” SIDA este incomparabilă după proporţii cu aceste şi alte boli.

Dar mu poate ca să nu ne îngrijoreze soarta celor care le-au fost pusă diagnoza ucigaşă, după care sunt distruse soarta oamenilor, se distrug familii, oamenii se sinucid, precum a fost anul trecut în Irkutsk, unde 5 oameni şi-au pus capăt zilelor când au aflat că sunt bolnavi de SIDA. Doar în Moscova există cel puţin 6 ONG-uri diferite, care au primit câteva milioane de dolari din partea fondurilor occidentale pentru lupta cu „ciuma sec. XX”.

Potrivit presei, tratarea unui bolnav cetăţean rus sunt cheltuiţi cca. 100 de dolari pe lună (în Moscova această sumă este de cca. 1000 de dolari). Cheltuielile pentru tratament a 26,6 mii oameni, care au fost înregistraţi în 1999 drept seropozitivi, trebuie să constituie cel puţin 31 milioane dolari pe an. În acelaşi timp în Anglia, spre exemplu, sub presiunea critică exprimată public asupra subiectului SIDA, finanţarea pentru cercetare în acest domeniu a fost redus de 3 ori.

Autorul cărţii despre SIDA, doctorul John Lorintzen (SUA) afirmă următoarele: „Mulţi savanţi cunosc adevărul despre SIDA. Dar există un vădit interes material, sunt încheiate contracte de miliarde, înfloreşte business-ul infecţiei SIDA. Din acest motiv savanţii tac şi culeg roade bogate contribuind acestei afaceri”.

Profesorul Duesberg a fost ameninţat cu moartea de nenumărate ori. A fost omorât principalul statistician medical, care pregătea un material despre faptul că cei care utilizează preparatul AZT mor mai repde decât cei care nu-l foloseşte. Acest produs a adus companiei Wellcome venituri de miliarde de dolari. În timpul congresului despre SIDA, un grup homosexuali cu HIV, cărora le-a plătit serviciile această companie, a devastat sala de expoziţie a unei întreprinderi farmaceutice suedeze, care produceau medicamente naturale. Homosexualii au bătut o jurnalistă Djein Shanton – autorii filmului care a trezit revolta multora, despre faptul că în Africa nici un fel de SIDA nu există, dar există bolile car sunt demult cunoscute şi cercetate şi care sunt atribuite SIDA-ei.

În conformitate cu informaţiile sus pomenite-i „rude ruseşti” Wellcome – Asociaţia АЗТ (AZT), către anul 2002 va trebui să asigure cu asemenea preparate până la 100 000 de HIV-infectaţi. Această cifră este de patru ori mai mult decât bolnavi există astăzi azi. De unde asemenea convingeri în majorarea cererii pentru acest produs toxic?

Antal Makk declară: „SIDA – nu este o boală mortală. SIDA este un business de moarte…”

Datele utilizate în prezentul articol, autorului acestui articol au fost preluate de la doctorul Irina Mihailova Saznova (in traducere din limba engleză şi ungară, de asemenea şi a propriilor observaţii şi concluzii). Mai mult de 25 de ani dumneaei ai lucrat în cele mai mari centre medicale din Moscova. Fiind un expert în imunologie, virusologie, I. Saznova de la începuturi era sceptică în privinţa SIDA-ei cu anii a acumulat un volum suficient de informaţii asupra tematicii date, a tradus cartea lui Duesberg „SIDA – virusul inventat”. O asemenea informaţie ştiinţifică care contrazice teoria „ciumei sec. XX”, i-au fost oferite de către doctorul Antal Makk.

Mulţi ani Irina Mihailovna, fără succes încearcă să trezească conştiinţa celor de care depinde luarea deciziilor în problema SIDA din Rusia. În 1998 ea a pledat în Duma de Stat la audienţele organizate în legătură cu problema combaterii SIDA. Prezenţa preşedintelui „РАМН”, academicianul V. I. Pocrovskii şi fiul acestuia, au întâmpinat discursul doctorului prin tăcere. Fără întrebări şi fără comentarii. În rezoluţia acestei acţiuni se sublinia necesitatea de a mări fondurile de finanţare pentru cercetări în acest domeniu al medicinii.

În anul 2006 expira termenul programului federal din 1996 de combatere a HIV/SIDA, în cadrul căreia au fost alocate cca. 260 mln. ruble. Cei care se ocupă în Rusia cu problema SIDA, astăzi trebuie să se asigure de noi infuzii financiare.

Andrei Dmitrievskii

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Oleg  On august 4, 2008 at 7:52 am

  mda….
  aveam şi eu careva reţineri faţă de „ciuma secolului XXI”, dar nu bănuiam că problema e într-atât de serioasă….
  (chiar fără a considera acest articol 100% adevărat)

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:18 am

   Pana si Pasteour a mintit cu teoria infectionista, irganismul daca este alimentat nu se imbolnaveste. Regimul alimentar este mama medicamentelor.

 • Ion  On august 4, 2008 at 10:58 am

  Iar statul in loc sa lupte cu focarul bolilor – narcomania, homosexualitatea desfraul, prostitutia – doreste sa le legifereze, in acelasi timp, an de an, marind fondurile pentru lupta cu virusul inexistent SIDA.

  Cat priveste veridicitatea poate fi usor controlat, iar laureatul premiului Nobel, care a descoperit practic reactia de depistare a HIV este principalul oponent al doctrinei SIDA.

  Este o afaccere de miliarde – droguri, contraceptive si prezervative, fonduri pentru cercetare, vaccine si medicamente inutile, si nici un cuvant despre familie sanatoasa, sapun si apa calda, moralitate si credinta.

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:23 am

   Daca n-ar fi homosexuali de unde bani din medicamentele pentru sida? Toate sunt legate, se incurajeaza iu sperie si le da bulina . o gramada de organizatii anti sida antidrog , aste aduc miliarde la pudculita bancherilor plus medicamentele, analizele grayuite, pe care le pkatim noi toti, mads media se plateste pentru orice reclama antidrog medicamente etc. Astia sunt bani , vedeti cat se castiga?

 • Alex  On august 4, 2008 at 7:12 pm

  Ion te sustin total…

 • adrian  On decembrie 17, 2008 at 2:49 am

  Foarte interesant! Nu am nicio treaba cu medicina, insa, am habar despre sistemul guvernelor si manipularea oamenilor. Cu mult timp inainte de a citi acest articol, m-am gandit ca, chiar daca exista acest virus, este imposibil ca in aproape 30 de ani sa nu se descopere niciun fel de vaccin. Deja s-a ajuns exagerat de departe. Totul este pentru bani…si doar atat. Intrebarea e…pana cand? Cat de lacom sa fii?! Au distrus milioane de vieti, de suflete condamnandu-i la moarte. Este de neiertat si din pacate, nu poate fi nimic reparat din toata povestea asta.

 • Doru  On ianuarie 23, 2009 at 1:21 pm

  La intrebari de ordin ‘macroeconomic’ care sunt asa de neintelese pentru oamenii simpli si care devin din ce in ce mai orientate spre bani … merge o fraza celebra de tip SF din Terminator … „No faith”

 • saab  On aprilie 5, 2009 at 4:46 pm

  Cu ceva timp in urma am descarcat de pe un blog romanesc,un articol tradus tot din rusa,din aceeasi sursa de unde la-i tradus si tu (practic aceiasi informatie),si ma bucur foarte mult ca am gasit-o si aici.Cu cit mai mult oamenii vor fi informati despre ce se intimpla real in lume cu atit mai mult isi vor da seama ca o mina de oameni se joaca cu vietile lor,ca o mina de oameni a invetat sida ,tot ei au inventat si terorismul,razboiul din Irak, 11 septembrie,doar ca sa impuna o teama in rindul oamenilor.La fiecare televiziune se difuzeaza aceeasi informatie,si asta duce lumea in eroare.
  Desigur aici merge vorba de bani ,de foarte multi bani.Trebuie doar sa nu intram intr-o parere standarta si sa mai avem capul nostru pe umeri,sa nu credem tot ce citim sau auzim.
  La o prima vedere in lume este haos insa o fraza dintr-un film foarte bun suna asa :” Chiar si in haos este o ordine” ,exact ceea ce se imtimpla acum in lume.

  • admin  On mai 11, 2009 at 11:59 am

   Am tradus dintr-o sursa ruseasca si eu, si cred ca lumea trebuie sa cunnoasca ce este de fapt acest fenomen SIDA.

   Si ca se trateaza, iar legea are stabileste ca este incurabila trebuie abolita pentr ca nu se bazeaza decat pe interesele unor cercuri oculte care au menirea de a construi un business bun pe mortile oamenilor.

   Biserica Ortodoxa ar trebui sa fie mai atenta cu acest fenomen si sa se opuna curentelor care tot mai mult o implica in lipta anti SIDA.

   Si chiar cred ca impreuna cu doctorii, Biserica ar putea sa reaprinda pe fata oamenilor dorinta de a trai si sa ofere oamenilor speranta zilei de maine.

  • razvratitul  On septembrie 17, 2009 at 11:29 am

   saab, bun raspuns. bravo!

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:27 am

   Tot ei au inventat virusii, virusi patogeni nu exista. Si Pasteour a fost un mare mincinos. Au facut bani pe cobaiul numit Om.

 • Adrian  On august 10, 2009 at 10:22 am

  Nu-mi traznea asta prin cap putea sa-mi fi dat cu barosu in el, desi sint adept al conspiratiei, inca sintem copilasi…

 • alex  On septembrie 14, 2009 at 6:45 am

  nu stiu c sa zic imi vine sa cred ca ii adevarat tot ce se spune aici, adevarul ii ca totul sa pe baza psihicului

 • rizescubogdan  On septembrie 17, 2009 at 7:07 pm

  Si totusi..se transmite prin nastere, nu prin cezariana. Asta cum se poate explica?

  • ileana  On noiembrie 20, 2016 at 5:08 pm

   Boala de fond este de fapt imunitate la limita care se catalogjeaza ca sida, da asa se pot naste bebrlusii din diverse motive , adta nu insena ca au boala. Imunitatea poate fi tratata dar nu cu medicente antivirus inexistent omorand in felul acesta si bruma de imunitate ramasa in felul acesta copilul moare in loc sa fie tratat de boala care a provocat.

  • dima  On noiembrie 4, 2017 at 1:25 pm

   Cine spune? Tot cei platiti sa minta?

 • cristina  On septembrie 20, 2009 at 6:21 pm

  TOTUL ESTE O MARE MINCIUNA !!!!INCREDIBIL CAT DE NESATUI SUNT ACESTI OAMENI PE CARE II NUMIM DOCTORI ,PRESEDINTI,ETC…..
  NESIMTITI .,…..FARA SUFLET COMPLET IDIOTI…..RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • Gheorghe Popescu  On octombrie 9, 2009 at 7:22 pm

  Pentru rizescubogdan
  copilul are la nastere anticorpii mamei, abea de pe la 6 luni isi deszvolta proprii anticorpi (prin alaptare primeste mai departe anticorpii mamei). Persoanele afectate de AIDS (mentionez NU DE HIV,HIV NU EXISTA) au sistmul imunitar afectat, iar cantitatea de anicorpi este in sangele lor anormale de mare, ceea ce se repercuteaza si asupra fatului.
  Vezi http://www.quibono.net critic, cu foarte multe detalii asupra AIDS si hepatita c.

 • cornel  On mai 23, 2012 at 3:03 pm

  eu am aflat ca sunt diagnosticat cu hiv 1 si2 ce ar trebui sa fac te rog dami un raspuns

 • admin  On octombrie 9, 2012 at 1:05 pm

  Mai întîi de toate trebuie făcută o investigaţie generală, ca să vezi care este boala care ţi-a provocat imunodeficienţa. Ulterior trebuie să incepi să tratezi cauza slăbirii imunităţii. Iar dacă tratezi un virus care nu există, rezultatul va fi pe potrivă. sunt cca 70 de boli care făcind test la HIV vei fi detectat pozitiv. Medicamentele ani-hiv sunt mai dăunătoare pentru organism decît însăşi boala. Este nevoie să găseşti un Doctor care tratează omul şi nu boala, fiecare om este o individualitate, care să fie cointeresat sa te vindeci. Doamne ajută!

  • anna  On noiembrie 25, 2012 at 9:01 pm

   am 7 ani de casatorie cu sotu am deja 10 ani relatii ne protejate cu el am 2 cpoii toti suntem sanatosi inafara de sot pe cind de 7 ani i sa cofirmat boala am facut teste si totul e negativ la mine ..poate intradevar nu egzista boala aceeasta dai o minciuna…

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:29 am

   Super raspunsul, la obiect.

 • Laurentiu  On aprilie 15, 2013 at 9:03 pm

  Si eu sunt unul dintre cei care au inceput sa nu creada in existenta HIV. Totusi, imi pun unele intrebari carein cazul acesta nu au un raspuns clar. In primul rand, cum se face ca acule simptome pe care le da infectarea cu acest virus, se regasesc in majoritatea cazurilor de infectare(febra, dureri artculare si musculare, inflamarea ganglionilor, greata, voma, diaree…)? Si mai am o nedumerire: De curand am citit o stire in care se spunea ca un individ ce avea diagnostic SIDA, si- a imbolnavit sotia, nespunandu-i ca este infectat. In urma acestui fapt sotia lui a murit dupa un an, cu diagnosticul SIDA? Poate cineva sa explice aceste fenomene? Inca odata tin sa mentionez ca si eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste existenta acestui virus, dar totusi aceste fenomene de care am amintit, tin sa contrazica ceea ce credem unii dintre noi. Astept raspunsuri si va multumesc!

  • dima  On noiembrie 4, 2017 at 1:36 pm

   Exista 30 de boli pentru carw rezultatul poate fi pozitiv. Gandeste logic. Daca fac test de anticorpi sida, trebuie sa existe corpul adica virusul ca organismul sa-l recunoasca, ori acest virus nu a fost pus in evidenta de nimeni niciodata. Sotia putea bine mersi sa moara de frica, femeole sunt mai sensibile,sau de oricare dintre cele 30 de boli descoperite pana acum si dau pozitiv sida. Exista numerosi medici care si-au introdus in venr sange infectat, unii in fata studentilor. Virusii sunt o invenyie care stoarce bani , sunt miliarde si miliarde csre au imbogatit concernele farma care platesc cu banii aia presedinti mas media guverne ca sa le inlesneasca afacerile.

 • Phyllis  On iulie 25, 2013 at 3:14 pm

  Very soon this web site will be famous among all blog viewers, due to it’s fastidious articles or reviews

 • mariana  On octombrie 28, 2015 at 2:29 pm

  de ce vor sa omoare omul ?cine e la mijloc citi bani ea pe viata unui om doar intro zi si acea persoana va muri si acolo sus i se va face judecata pe viata a zeci de mii de oameni

 • ileana  On noiembrie 20, 2016 at 5:02 pm

  In anul 1993 un doctor american Robert Wilnerr si-a injectat virusul nefacand boala. A scris „Minciuna mortala”

 • Geta Georgeta  On decembrie 14, 2016 at 12:27 pm

  Omul este sanatos cind este increzut in sanatatea sa reala indiferent de testele experimentate in labor, deoarece sunt unele infectii care dau reactii false si totodata absurd…..

 • ilia  On decembrie 18, 2016 at 4:16 pm

  Va dati seama ce haita de nenorociti si-au dat mainile din toate tarile fara sa cerceteze daca este real sau nu. Nu exista o poza a virusului, nu exista analiza biochimica, nimic. Suntem niste tampiti creduli, cine stie cate alte boli au fost inventate. Citesc pe forumuri medicale lucruri de care ma crucesc. Exemplu, infectiile urinare cu klebsiela din mediu spitalicesc, pai bagami-as doploma la spalat, klebsiela exista face parte din flora intestinala cum sa te infectezi cu ceva ce ai?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: