HIV nu provoacă SIDA! – Luc Montagnier

Ai dreptul si trebuie sa traiesti!

„Dacă există vrio dovadă, a faptului că HIV provoacă SIDA, ar fi trebuit să existe documente ştiinţifice, care toate împreună sau fiecare în parte ar fi trebuit să demonstreze acest lucru cu o precizie maximă. Nu există nici un asemenea fel de document”.

(Dr. Kary Mullis), biochimist, Laureat al premiului Nobel.

Ne vom opri asupra celor mai importante dovezi despre teoria neîntemeiată.

Aşa-zisul virus imunodeficitar al omului nu a fost descoperit, fapt recunoscut şi de „descoperitorii” acestuia Luc Montagnier (Franţa) şi Robert Gallo (America). Această „descoperire” a fost nu prima manipulare a faptelor din partea lui Gallo. Drept

Luc Montagnier

Luc Montagnier

rezultat, în 1992 R. Gallo a fost învinuit de delicte ştiinţifice de către comisia cercetătorilor cinstiţi a Institutului Naţional al sănătăţii (SUA).

Aici este oportună mărturisire unui „descoperitor” al virusului HIV, Luck Montagnier de la institutul Pasteur, care a făcut-o la 23 decembrie 1990 în publicaţia „Miami Gerald”.

–         „Sunt prea multe neajunsuri în teoria care afirmă că HIV provoacă SIDA”.

Putem obserava oameni care au fost diagnosticaţii cu HIV, care trăiesc 9 – 10 – 12 ani şi mai mult, iar starea sănătăţii lor este mai mult dect satisfăcătoare, iar sistemul lor imunitar este incă destul de rezistent. Puţin probabil că aceşti oameni vor fi depistaţi ulterior ca bolnavi de SIDA.”

Vă puteţi imagina, această afirmaţie este făcută acum 12 ani de un virusolog, considerat „descoperitorul” virusului. Afirmaţia în sine recunoaşte, practic, dreptatea SIDA-disidenţilor, dar suliţa otrăvită cu dezinformarea despre descoperirea virusului imunodeficitar şi a finalului letal provocat de acesta, lansată în 1984 de către Guvernul SUA, continuă să otrăvească toată planeta.

E limpede un singur lucru, că descoperitorii ipotezei HIV/SIDA pot numi SIDA orice boală cunoscută, dacă sunt descoperiţi anticorpi sau vor depista trei criterii din „criteriile Banghi” – slăbire, febră timp de 1 lună şi mai mult, diaree – şi, în principiu, orice microorganism detectat poate servi drept provocarea imunodeficienţei.

Dar până când, există triada lui Coch – trei condiţii pentru recunoaşterea microorganismului drept provocatorul unei anumite boli. Cu alte cuvinte, microorganismul poate fi recunoscut doar atunci când sunt respectate următoarele condiţii:

1.      Microorganismul-excitant trebuie să fie depistat în toate cazurile unei boli date, dar nu trebuie să fie întâlnit la oamenii sănătoşi sau în cazul unor alte boli.

2.      Microorganismul-excitant trebuie să fie eliminat din organismul bolnavului într-o cultură (formă) pură.

3.      Injectarea unei culturi pure a microorganismului într-un organism sensibil exact aceeaşi boală.

În calea cercetării aşa-zisului virus imunodeficitar nici una din aceste reguli nu a fost îndeplinită, de aceea nu trebuie considerat ca excitant sau provocator al bolii.

În afară de acest fapt, există regula de eliminare a retroviruşilor, la care HIV este atribuit de către „descoperitorii” săi. Aceste reguli au fost minuţios discutate în cadrul Institutului din Paris al lui Pasteur în 1973, care reprezintă un minimă logică necesară pentru a determina existenţa independentă a oricărui retrovirus.

1.      Cultivarea presupusului ţesut infectat.

2.      Curăţirea mostrei prin ultra-centrifugare în gradient de densitate.

3.      Micro-fotografierea electronică a particulelor, care indică caracteristicile morfologice şi dimensiunile (100-120 nanometri – 10-9 м) a particulelor retrovirusului în zaharoză cu densitatea de 1,16 grame/ml, şi nu conţine nimic mai mult, chiar şi particule cu altă morfologie sau dimensiuni.

4.       Să demonstrezi că particulele conţin transcriptază inversă.

5.      A se analiza particulele de proteine şi ARN şi a se demonstra specificitatea lor.

6.      A se demonstra, faptul că primele 5 condiţii sunt caracteristice doar ţesutului infectat şi nu este întâlnit în cultura de control.

7.      A se demonstra, faptul că particulele sunt infecţioase, şi când ele v-or fi introduse într-o cultură neinfectată sau animalelor, atunci vor fi obţinute particule identice, care sunt în conformitate cu primele 5 condiţii.

Desigur, pentru nespecialişti aceste reguli sunt greu de înţeles. Dar acei specialişti, care sunt preocupaţi de acest subiect toată viaţa, cei care meticulos au studiat în detaliu datele virusologice, fotografiile „virusului descoperit”, au concluzionat, că HIV şi imaginea sa reprezintă o pură fantezie de laborator. Ceea ce „descoperitorii” au oferit în imagini foto drept virus, în realitate reprezintă particule celulare.

Etienne de Harven

Etienne de Harven

Despre aceasta, la o conferinţă alternativă din iulie 2002 la Barselona, a vorbit emeritul profesor de patologie, care s-a ocupat 30 de ani de microscopica electronică, Dr. Etienne de Harven, în cadrul raportului său despre „HIV nu a fost niciodată izolat”. El a adus numeroase dovezi ştiinţifice, care demonstrează faptul, că nici Luc Montagnier, nici Robert Gallo şi nici Jey Levy, niciodată nu au izolat virusul, care ar fi putut purta numele de virus imunodeficitar al omului (HIV). Auditoriul a fost fascinat de metodologia prin care Harven detalia argumentele tehnice, care demonstrau lipsa de pe fotografiile electronico-microscopice a ceea ce este cunoscut ca „virusul SIDA”. El a raportat faptul că în 1997, două grupuri de cercetători în Statele Unite, în Franţa şi Germania iarăşi nu au reuşit să izoleze virusul, chiar şi în pofida faptului că de această dată, ei au urmat tuturor regulilor de izolare a retroviruşilor.

Harven a lămurit, că dacă ar fi existat HIV, atunci ar fi fost uşor de separat de indivizii care purtau o înaltă încărcătură virală. Odată ce nu există virusul, nu pot exista nici un fel de test pentru detectarea acestuia, care sunt preparate, cică, din particule ale acestuia. Nu există virusul, nu pot exista nici un fel de particule. Proteinele, care sunt elementele structurale ale testelor de identificare a anticorpilor, nu reprezintă particule ale mitologicului virus. Deci, ei nu pot fi semne ale existenţei unui oarecare virus, în schimb oferă un rezultat pozitiv fals cu prezenţa deja existentă a anticorpilor care se formează în corpul uman ca rezultat al oricăror vaccinuri efectuate, de asemenea şi în cazul a numeroase boli binecunoscute de către medicină: gripa, tuberculoza, eximă, hepatită, reumatisme, în cazul bolilor provocate de ciuperci, artritei reumatice,  hemofiliei, lupusului eritematos sistemic, sclerozei difuze, hemofiliei şi a multor altor stări (mai multe de 60).

Un test fals-seropozitiv poate fi identificat şi în cazul gravidităţii, în legătură cu care putem constata un număr crescând al femeilor printre „HIV-pozitivi”. Revista „Continuum”, realizată cu scopul aducerii la cunoştinţă a opiniei publice despre părerile alternative, în materialele sale au fost aduşi factorii care cauzează detectarea unor rezultate pozitive false.

1.      Oameni sănătoşi în rezultatul unor reacţii încrucişate imprevizibile (provocate de anticorpi).

2.      Graviditatea (mai ales a femeilor care au născut de mai multe ori)

3.      Proteinele ribonucleice normale ale omului

4.      Gripa

5.      În urma suferirii recente a unei infecţii virale sau a vaccinării virale

6.      Alţi retroviruşi

7.      Vaccinul contra gripei

8.      Vaccinul contra hepatitei B

9.      Vaccinul contra tetanus-ului

10.  Sânge „Lipicios” (la africani)

11.  Hepatită

12.  Holangită sclerotică primară (o boală de ficat)

13.  Ciroză primară abilei

14.  Tuberculoza

15.  Herpes

16.  Hemofilie

17.  Sindromul Stivens/Jones (boală febrilă inflamatorii a pielii şi mucoasei)

18.  Q-febră însoţită concomitent de hepatită

19.  Hepatită alcoolică (îmbolnăvirea ficatului provocată de alcool)

20.  Malaria

21.  Artrită reumatică

22.  Lupusul eritematos sistemic

23.  Sclerodermie

24.  Dermatomiozită

25.  Îmbolnăvirea ţesuturilor ligamentelor

26.  Tumori maligne

27.  Limfomă

28.  Mieloma

29.  Scleroza difuză

30.  Insuficienţă renală

31.  Terapia alfa-interferon în cazul hemodializei

32.  Transplantarea de organe

33.  transplantarea rinichilor

34.  Lepră

35.  Hiperbilirubinemie (concentraţie mare de bilirubină în sânge)

36.  Ser lipemic (sânge cu o concentraţie mare de lipide sau grăsimi)

37.  Ser hemolizat (sânge în care hemoglobina este separată de particulele roşii)

38.  Confruntarea naturală a anticorpilor

39.  Anticorpi anti-glucidici

40.  Anticorpi antilimfocite

41.  Anticorpii HLA (se referă la antigenele leucocitelor de clasa 1 şi 2)

42.  Niveluri ridicate de complexe imune circulante

43.  Mostre supuse tratamentului la o temperatură înaltă

44.  Anticorp anticolageni (descoperiţi la bărbaţii homosexuali, la bolnavii de hemofilie, la africani de ambele sexe şi a oamenilor bolnavi de lepră)

45.  Factori reumatoizi seropozitivi, anticorp antinuclear (ambele descoperite în cazul artritei reumatoide şi a altor boli autoimune)

46.  Hipergamaglobulinemie (nivel sporit de anticorpi)

47.  Răspuns pozitiv greşit la alt test, inclusiv testul RPR (rapid plasma reactiv) la sifilis

48.  Anticorpi antimuşchi neted

49.  Anticorpi antiparientali (celulele de la suprafaţa mucoasei stomacului)

50.  Anti-hepatită A imunoglobulină M (anticorp)

51.  AntiHbc imunoglobulină M

52.  Anticorpi anti-mitocondriali

53.  Anticorpi antinucleari

54.  Anticorpi anti-microzomali

55.  Anticorpi ai antigenelor T-celulelor a leucocitelor

56.  Anticorpi, care au o asemănare foarte mare cu polistirenii, care sunt utilizaţi în sistemele de testare

57.  Proteine pe hârtie filtrată

58.  Visceral leishmaniasis

59.  Virusul Epshtein-Barra

60.  Sexul anal pasiv.

(Septembirie, 1996, Zengers, California)

Mulţimea enormă de stări, care provoacă o reacţie pozitivă la, aşa-numitul test specific, ne vorbeşte doar despre falsitatea absolută a testului pentru detectarea HIV.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Dumitru  On august 6, 2008 at 6:02 am

  Este cu adevarat socant… Cati profitori… Sarmana lume.

 • Cora  On martie 15, 2009 at 6:05 am

  Chiar ca bine zici, Dumitru!
  Cate drame, cata suferinta si toate pentru o prostie inventata cu talc!
  Oare ce interese sunt la mijloc?
  Bieti oameni cu imunitate scazuta sunt si mai otraviti cu medicamente antiretrovirale in loc sa faca tratamente de ridicare a imunitatii!

 • INSURGENT  On iunie 30, 2009 at 3:20 pm

  Stii cand te voi crede pe tine si pe prostalanii care afirma ca HIV nu provoaca SIDA ? cand vei lua o proba de sange de minim 100 ml de sange aceas grupa si rezus cu a ta de la un bolnav ce are HIV si il transfuzezi la tine , prin asta demonstrezi ca chiar crezi in ce spui , dar asa sunt vorbe goale si prostesti , nu duce lumea in deruta

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 4:55 am

   In curand cineva va dovedi, oricum nu exista virusi patogeni, este o inventie. Virusul are forma bine definita, nimeni niciodata nu a demonstrat cu dimensiunea si imaginea unui virus. Virusii prezentati in lucrari, nu sunt virusi ci fraude. Pe 16 februarie 2016 virusologul Stefan Ianxa a castigat procesul, VIRUSUL POJARULUI nu exista. Au fost prezentate 6 lucrari, in niciuna nu s-a dovedit ca virusul exista. Teoria infectionista a lui Pasteour a fost deasemenea o sarlatanie. Organismul in stare de sanatate deplina nu cunoaste infectia, trebuiesc rescrise multw manuale, dar incet,incet…

 • Veaceslav  On august 16, 2009 at 11:19 am

  Este evident ca la mijloc stau cel putin 2 scopuri: 1) Sa bage frica in oameni, astfel e mai simplu de manipulat cu societatea; 2) Business

 • razvratitul  On septembrie 17, 2009 at 11:25 am

  si nu e doar asta. toate asa-zisele tratamente actuale, mai ales cele impotriva cancerului, nu fac decat sa omoare oameni care daca ar fi fost tratati corespunzator as fi supravietuit si si-ar fi vazut de treaba lor. totul este o ticluiala pusa la cale de cei care isi doresc puterea totala si toata averea din lume. totul are un scop pur financiar. plus placerea imensa pe care le-o da sa fie regi peste atatea miliarde de spalati pe creieri.

 • Dumitru  On septembrie 30, 2009 at 10:21 am

  @INSURGENT au facut-o deja altii am scris si despre asta. Ai spus ca ai rasfoit cu atentie. Si apropo ma indoiesc ca esti specialist bun in medicina. Degeaba mai ai un blog cu o imagine atat de sugestiva. Nemaivorbind aici de rezistenta.

 • morris  On noiembrie 3, 2009 at 6:57 pm

  Am asteptat mult sa vad acest articol in final si in limba Romana. Am crezut ca nu va ajunge sa fie in Romana pentru ca Romanii au oricum prea putin acces la informatii. Poate din lipsa de timp banii etc. Oricum este un ciclu clar mai ales daca va puneti sa cititi si legislatiile in vigoare precum hotararea 1342 din 2004 data de guvernul romaniei … este clar ca UNAIDS etc. finanteza tot dar dece ? Pai foarte simplu , de unde are UNAIDS bani ? Majoritar de la platitorii de taxe din statele occidentale majoritar USA . Ok mai departe cine incaseaza banii pe care UNAIDS adica USA adica platitorii de taxe din tarile occidentale le platesc ? Firmele care produc medicamentele … in cazul HIV majoritar … Simth Kline … prin AZT … ok . Este mult prea limpede si clar dar paradoxal pe lume nu o intereseaza sau ii este frica. Eu spun in felul urmator acest lucru nu va lua sfarsit decat atunci cand lumea va intelege ca testarea HIV conduce la AZT … fara testare nu exista AZT nu exista bani pentru Smith Kline si nu exista SIDA … punct !!!

 • aniela  On octombrie 24, 2011 at 10:35 pm

  eu sunt o asa-zisa suferinda a acestei tampenii ordinare.in primul rand incep acest msg prin a-i multumi lui dumnezeu k nu fac parte din aia incuiati mental si au incredere totala intr o altfel d mafie si anume sistemul medical mondial!mai p scurt asa am inceput cu timpul sa pun lucrurile cap la cap si mi am dat seama k nu prea se pupa.n prea stiu cum as putea afla dak am cu adevarat asa cv(asta dak exista intr-adevar).in afara d faptul k am suferit enorm,au mai suferit si ai mei p langa mn.sunt f multe d spus…as putea scrie vreo…5 carti despre asta.insa am fost intotdeauna am fost optimista si asta m a ajutat enorm!as vrea sa atrag atentia:haideti sa nu mai fim fraieri asa k putem sch cv makar pt noi insine!va pup si dak vreti ma puteti intreba orice!

  • Liviu Livian  On decembrie 6, 2011 at 10:27 pm

   salut permalink!
   si eu am aflat de un an si ceva…problema este in felul urmator, ca eu am ganglioni umflati la gat, inghinal si la subrat…am incercat sa iau tratament ..si de 3 ori am avut reactii adeverse, hai…chipurile, la a 4-a incercare n-am mai avut nimic, probabil a cedat organismul…si iau acest tratament de 2 luni si ganglionii sunt la fel….ba chiar unii s-au intins pe picior..nu stiu ce sa fac!..sa renunt sau nu la tratament…astept un rasp..sau baga-mi id-ul de mess: liviu89…te rog…bafta

   • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:08 am

    Analize complete, sunt o gramada de boli care duc la inflamarea ganglionilor, inclusiv anemia.

 • aniela  On octombrie 24, 2011 at 10:45 pm

  a!am uitat sa va specific d c anume „sufar”:hiv(nu sunt absolut sigura pt k nu sunt indeajuns informata dar am f multe motive sa cred k nici chestia asta nu exista).dak stiti mai multe decat mn va rog sa ma informati si p mn!va doresc multa sanatate!

  • catalin  On iulie 11, 2012 at 9:21 am

   as vrea sa vorbesc cu aniela…

 • Alisa .  On aprilie 7, 2012 at 4:55 pm

  Oameni buni nu exista virusul HIV care sa provoace SIDA , totul este o mare minciuna si manipulare la nivel mondial ca sa bage frica in oameni si sa-i manipuleze prin frica care este cea mai puternica arma de manipulare dintre toate . acest asa zis virus a parut in SUA la grupurile de homosexuali iar guvernul american a inventat acest virus le zis homosexualilor ca ar avea HIV le-au dat medicamente foarte toxice ca AZT ca sa-i omoare si asa a aparut SIDA , simplu , i-au mintit ca au HIV ca sa-i otraveasca cu medicamente si vazand ca au profit din toate chestia asta au mers mai departe cu minciuna care s-a raspandit peste tot in lume . Exista alte virusuri dar nu HIV , exista virusul HVB si HCV si altele dar dintre toate bolile cel mai periculos este cancerul si leucemia .

  • ilia  On aprilie 2, 2017 at 5:13 am

   Exista hvp? Si hcv, l-a vazut cineva? Ii credem pe cuvant? Virusologul Stefan Ianca zice ca nu exista. A castigat peocesul cu virusul pojarului nu exista si spune ca nu exista virusi patogeni. Este un mare semn de untrebare, sistemul medical,farmaceutic a facut ce-a vrut , ne-a minti si despre copii morti in urma vaccinurolor, am fost cobai.

 • Aniela  On noiembrie 1, 2012 at 12:23 am

  Catalin lasa mi nr tau pe adresa mea d email loly_kitty2002@yahoo.com.o sa t sun eu

 • admin  On decembrie 5, 2012 at 2:42 pm

  La început au creat Ebola, dar au văzut că şi un şoarece şi omul, odată infectaţi mor în 4 zile. Desigur invenţia HIV este mai convenabilă pentru companiile farmaceutice. Apropo, am vorbit cu un doctor cîteva săptămîni în urmă, şi m-am bucurat că mai sunt medici prin ţară care cunosc toate miturile acestea şi mi-a spus şi el că SIDA este un mare business şi nimic mai mult.
  Pentru cei infectaţi, nu disperaţi, nu pierdeţi speranţa la viaţă, cu credinţă în dumnezeu şi cu multă răbdare poate fi învinsă orice boală. Întăriţi-vă imunitatea, identificaţi clar de ce boli suferiţi, nu folosiţi AZT. Şi aveţi toate şansele ca să vă recăpătaţi sănătatea. Priviti acest film şi poate o să prindeţi la curaj – http://www.youtube.com/watch?v=wOE8vRC0qqE
  De asemenea vizionaţi şi filmul din ultima postare pe blog – house of numbers! – https://nuexistasida.wordpress.com/2012/10/19/house-of-numbers%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B8%D0%B7-%D1%86%D0%B8%D1%84%D1%80-video/

  Doamne ajută şi toate cele bune!
  PS
  Vă rog să răspîndiţi articolele la cît mai mult alume!

  • Laurentiu  On martie 14, 2016 at 9:29 am

   Salut! Chiar m-ar interesa sa stiu daca intr-adevar ai vorbit cu medici care sustin ca SIDA nu exista. Da-mi un raspuns te rog! Id ul meu e rusustefan28@yahoo.com . Multumesc!

 • Alexandru  On februarie 26, 2013 at 5:32 pm

  da MMS 1 sau MMS 2 ati incercat careva?

 • Laurentiu  On aprilie 14, 2013 at 10:28 pm

  Si eu sunt unul dintre cei care au inceput sa nu creada in existenta HIV. Totusi, imi pun unele intrebari carein cazul acesta nu au un raspuns clar. In primul rand, cum se face ca acule simptome pe care le da infectarea cu acest virus, se regasesc in majoritatea cazurilor de infectare(febra, dureri artculare si musculare, inflamarea ganglionilor, greata, voma, diaree…)? Si mai am o nedumerire: De curand am citit o stire in care se spunea ca un individ ce avea diagnostic SIDA, si- a imbolnavit sotia, nespunandu-i ca este infectat. In urma acestui fapt sotia lui a murit dupa un an, cu diagnosticul SIDA? Poate cineva sa explice aceste fenomene? Inca odata tin sa mentionez ca si eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste existenta acestui virus, dar totusi aceste fenomene de care am amintit, tin sa contrazica ceea ce credem unii dintre noi. Astept raspunsuri si va multumesc!

 • razvan  On ianuarie 30, 2014 at 6:35 pm

  buna ziua sunt un posesor de asa zisul virus hiv care si eu sunt de parere ca nu exista , dar ceva exista , ei ne indoapa cu patilele lor de tot rahatu care mai devreme sau mai tarziu ne vor omorii , suntem niste victime ale industriei farmaceutice , sunt de un an pe tratament si ma simpt bine dar as vrea sa nu-l mai iau ,dar ce sa iau in loc ? !!!!!!!!!! ca ceva exista sunt sigur de asta , dar ei nu vor sa ne dea tratamentu adevarat ca fac bani frumosi cu noi , pe astia nu-I mai vede dumnezeu ?

  • douna  On octombrie 29, 2017 at 10:01 am

   Facrti-va analizele, cititi despre rezultate gresite hiv pentru ca ele apar in majoritatea bolilor, aveti o boala de fond, si in anemie poate iesti pozitiv. Ridicati-va imunitatea gamaglobuline miere ficat splina la gratar fructe colorate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: